Ετικέτες

,

 Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

▪ 16.30: Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Παναγίας, Πέρα.
▪ 19.00: 120 Χρόνια Ζωγράφειο. Συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, με τη χορωδία του Ζωγραφείου, τη χορωδία και την ορχήστρα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και τη χορωδία «Εν Δυνάμει», στην Αίθουσα Τελετών «Δημήτριος Φραγκόπουλος» της Σχολής.
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013
▪ 10.00: Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Παναγίας, Πέρα.
▪ 12.45: Καλωσόρισμα και συνάντηση αποφοίτων του 1963 καθώς και φίλων του Ζωγραφείου στην Αίθουσα Τελετών «Δημήτριος Φραγκόπουλος» της Σχολής. Απονομή αναμνηστικών και πτυχίων.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΧΟΕΣ»
20-24 Νοεμβρίου: Εγκατάσταση της Ελένης Φωτιάδου με θέμα «ΧΟΕ΢», ως παράλληλη εκδήλωση κατά τη διάρκεια της Istanbul Biennale 2013, υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, που διατηρεί δεσμούς στενής φιλίας με τη Σχολή μας. Η έκθεση πραγματοποιείται σε τρεις σημαντικές Μητροπόλεις του άξονα της Εγνατίας Οδού, (Θεσσαλονίκη, Ρώμη και Κωνσταντινούπολη) και εκφράζει την έννοια της πολυπολιτισμικής συνέχειας στην περιοχή, περικλείουσας την τόσο επιθυμητή ανοχή στη διαφορετικότητα, που μέσω της τέχνης μπορεί να εκφραστεί δημιουργικά και ειρηνικά.
Η παρουσία σας στις εκδηλώσεις εορτασμού των 120 χρόνων του Ζωγραφείου θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
ZOGRAFEIO

ΠΗΓΗhttp://www.rumvader.org

Advertisements