Ετικέτες

GULEN

Ο Φετουλλάχ Γκιουλέν, ενώ καταριέται εκείνους που στρέφονται εναντίον του κινήματος και της πατρίδας.

Σύμφωνα με δήλωση του Βοηθού Γενικού Διευθυντή του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Χουσείν Τσελίκ, που έκανε στο Κανάλι 7, οι τέσσερις υπουργοί των οποίων τα ονόματα εμπλέκονται στην υπόθεση δωροδοκίας από τον Αζέρο επιχειρηματία, Ριζά Σαράφ, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στον πρωθυπουργό Ερντογάν.
Πάντως, ο Τσελίκ προσπάθησε να υπερασπιστεί τους συναδέλφους του, λέγοντας ότι ο Μπαϋρακτάρ του είπε του ιδίου ότι ο γιος του είναι καθαρός, ότι ο Εγεμέν Μπαγίς δήλωσε από το βήμα της βουλής ότι το μέτωπό του είναι καθαρό και ότι οι άλλοι δυο υπουργοί αύριο θα κάνουν δηλώσεις για το θέμα.
Αναφερόμενος στις κατάρες του Φετουλλάχ Γκιουλέν, είπε ότι για πρώτη φορά τον άκουσε να καταριέται και ότι όλοι πρέπει να συμμερίζονται τις κατάρες, όταν αυτές απευθύνονται προς εκείνους που θέλουν να κάνουν κακό στην πατρίδα. Τέλος, ο Τσελίκ υπενθύμισε μια παροιμία προς τα μέλη του κινήματος Γκιουλέν: «Όταν βγαίνεις από ένα χώρο, μην χτυπάς πίσω σου δυνατά την πόρτα, γιατί ίσως χρειαστεί να την ξαναδιαβείς

ΠΗΓΗhttp://infognomonpolitics.blogspot.gr

Advertisements